EUFRAAT GELEEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2279 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eufraat Geleen. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 0:55 Vriendelijke bezorger en goed belegde pizza
4 feb 2023 om 1:59 Wat langer moeten wachten, maar dat heb je altijd met t weekend. Maar jullie overtreffen jullie zelf elke keer weer. Overheerlijke pizza’s wederom !!! Super lieve bezorger! Top, ga zo door mannen
3 feb 2023 om 20:11 Altijd goed. Lieve bezorger en zeer coulante mensen altijd! Vriendelijk ook ondanks de drukte zeer behulpzaam. Ja ik ben vaste klant al jaren. :)
1 feb 2023 om 19:18 Top zoals altijd
27 jan 2023 om 20:21 Twee kapsalon en salade besteld. Je krijgt zoals altijd de standaard 60min melding, maar in 30-35mins was het er al (vrijdag rond etenstijd). Iets wat weinig saus dit maal, wel extra kaas, smaakte nog altijd prima.
26 jan 2023 om 11:30 Mix grill schotel besteld met extra vlees. De shoarma was niet te onderscheiden van de döner. Veel vet en pezen aan het vlees. De frieten waren koud. Op woensdagavond rond 18:00 uur besteld, met zondagse wachttijd: pas na 1,5 uur hadden we ons eten!
25 jan 2023 om 23:38 They forget the sauce ever time
23 jan 2023 om 21:49 Eten was koud, knofloolsaus vergeten en salade was er ook niet.
22 jan 2023 om 13:23 Verkeerde pizza gekregen... en wederom de saus vergeten !
21 jan 2023 om 20:27 Goed zoala qltijd
21 jan 2023 om 11:30 I had kapsalon with chicken it was dry & the chips were burnt
21 jan 2023 om 7:29 Was alleen niet erg warm ...maar smaakte heerlijk.mag volgende keer wel warmer zijn