EUFRAAT GELEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2583 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eufraat Geleen. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:26 De bezorger was vriendelijk en beleefd en de bestelling was goed verzorgd
15 jun 2024 om 22:57 Best pizza in Geleen!
15 jun 2024 om 3:28 De broodjes kebab waren erg vettig. Verder hadden we bij de bestelling gevraagd om niet aan te bellen, maar dat is alsnog wel gebeurd. Levering is wel stipt op de gevraagde tijd bezorgd.
4 jun 2024 om 9:37 Prima, lekker warm en vers
2 jun 2024 om 23:10 Altijd top !
27 mei 2024 om 19:10 Er stond dat de bezorgtijd 20-45 minuten zou zijn, maar zodra ik de bestelling plaatste, was de bezorgtijd meteen 1,5 uur en heb ik dus ontzettend lang kunnen wachten. Komen niet na wat er in de Thuisbezorgd app staat aangegeven.
27 mei 2024 om 9:13 Bezorger kon de locatie niet vinden. Hem moeten loodsen aan de telefoon. Veel soorten routeplanners. Hoe moeilijk kan het zijn ?
26 mei 2024 om 21:39 de slechtste kapsalon die ik ooit heb gegeten en durum ik bestelde een grote portie en kreeg een kleine portie Als het een grote portie met extra vlees is, hoe ziet een kleine portie er dan uit? zonder vlees ? het slechtste soort vlees, ik raad het n
26 mei 2024 om 14:47 Altijd goed
22 mei 2024 om 9:33 Nadat ik een klein foutje maakte met de bezorg adres was het heel snel opgelost. En zoals altijd het eten heel lekker en warm.
16 mei 2024 om 18:48 Oeps, broodje kebab was dit keer koud,